Termeni şi condiţii

Termeni si conditii

1. Condiții generale de utilizare

Site-ul www.karup.ro, numit în continuare www.karup.ro, este proprietatea SMART DESIGNHUB  SRL, numită în continuare SMART DESIGNHUB  SRL, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/18736/2017  și având Cod Unic de Înregistrare: 38457825

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. SMART DESIGNHUB  SRL își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără nicio altă notificare.

2. Accesul la informațiile de pe site

SMART DESIGNHUB  SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe site-ul www.karup.ro și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SMART DESIGNHUB  SRL fără acordul prealabil scris al acesteia.

Aveți un drept limitat, ne-exclusiv și revocabil de a crea o legătură web (link) către pagina principală a site-ului www.karup.ro, sau către orice alta pagină, atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru SMART DESIGNHUB  SRL sau oricăruia dintre partenerii noștri, numai după obținerea în scris a acordului nostru.

3. Comunicarea electronică

Când vizitați www.karup.ro sau ne trimiteți email-uri, comunicați cu noi pe cale electronică. Prin acest lucru sunteți de acord că toate aceste comunicări: email-uri, note, convenții, buletine informative, știri, sau orice alt tip de informații pe care noi le furnizăm electronic, satisfac toate cerințele legislației naționale și europene.

Acceptul dumneavoastră de a comunica cu noi pe această cale, fie că numai primiți aceste informații sau și în cazul în care dumneavoastră ne trimiteți informații pe cale electronică, reprezintă un accept echivalent cu semnatura olografă pe orice document fizic, ca și cum aceste informații ar fi tipărite pe un suport fizic, în scris.

Dumneavoastră și www.karup.ro deasemenea, sunteți de acord sa respectați întocmai cele comunicate pe cale electronică, punînd folosirea acestor comunicări sub incidența prezentului document numit „Termeni și condiții”.

4. Dreptul de autor

            Întregul conținut al site-ului www.karup.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea SMART DESIGNHUB  SRL și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris al SMART DESIGNHUB  SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Se permite folosirea site-ului www.karup.ro numai în limitele metionate în articolul 1 al prezentului document.

5. Comentariile și alte comunicări ale utilizatorilor

            Utilizatorii care accesează site-ul www.karup.ro pot face comentarii la adresa lui și a produselor oferite, care pot fi publicate pe site după o aprobare prealabilă.

            SMART DESIGNHUB  SRL își rezervă dreptul, dar nu și obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu conținut ilegal, obscen, amenințător, defăimator, care tulbură în vreun un fel viața privată a altor persoane, incalcă drepturile de proprietate intelectuală, conține viruși, texte vizînd diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam.

            SMART DESIGNHUB  SRL nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicări. În cazul trimiterii unor informații, altele decât cele legate de procesul de cumpăre/vânzare a unor produse, se consideră că utilizatorul conferă societății SMART DESIGNHUB  SRL și afiliaților/asociaților acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum și dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde în lume.

            Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii niciunei persoane.

            SMART DESIGNHUB  SRL nu își asumă nicio responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea conținutului acestor comentarii de către utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeași limitare a responsabilității ca și restul conținutului de pe site, conform articolelor din acest document.

6. Legături către alte site-uri, server, browser

            Site-ul www.karup.ro este găzduit de serverele unei terțe firme. Societatea SMART DESIGNHUB  SRL nu va putea fi făcuta responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzînd modificări ale site-ului, setări sau actualizări. SMART DESIGNHUB  SRL nu va putea fi facută raspunzătoare pentru erorile apărute datorită folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.karup.ro

            SMART DESIGNHUB  SRL nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul www.karup.ro. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză.

7. Frauda

            SMART DESIGNHUB  SRL, prin Site-ul www.karup.ro, nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.
Clientul / Membrul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.
SMART DESIGNHUB  SRL declina orice responsabilitate, in situatia in care un Membru / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele SMART DESIGNHUB  SRL si/sau www.karup.ro.
Clientul sau Membrul va informa SMART DESIGNHUB  SRL asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.
Site-ul www.karup.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice Membru/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail.
Comunicarile realizate de catre site-ul www.karup.ro prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.
Urmatoarele scopuri vor fi considerate tentativa de fraudare a Siteului/Continutul si/sau Site-ul www.karup.ro. SMART DESIGNHUB  SRL isi rezerva dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):
– de a accesa datele de orice tip ale altui Membru/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.
– de a altera sau de a modifica continutul Siteului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre site-ul www.karup.ro catre Membru / Client.
– de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul.
– de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre www.karup.ro catre Membru/ Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

8.Contact si alte informatii

            In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu site-ul www.karup.ro, va rugam sa ne contactati prin email la karup@karup.ro. Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul www.karup.ro, functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea SMART DESIGNHUB  SRL
Prelucrare date cu caracter personal: SMART DESIGNHUB  SRL este in curs de inregistrare in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal.

 9. Politica de retur

Renuntarea la cumparare

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 6 zile de la denuntarea contractului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, pete, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate.

SMART DESIGNHUB  SRL va inapoia contravaloarea comenzii in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului returnat.

Procedura de retragere din contract

Consumatorul informeaza SMART DESIGNHUB SRL. cu privire la decizia de retragere din contract printr-o declaratie neechivoca trimisa la adresa de email karup@karup.ro). Consumatorul are la dispozitie 14 zile de la primirea produselor pentru a anunta retragerea din contract.

Obligatiile care revin SC SMART DESIGNHUB SRL

Rambursarea integrala a sumelor primite ca plata, inclusiv costurile livrarii. Rambursarea sumelor se va face folosind aceleasi modalitati de plata rezonabil aplicabile (in cazul platii numerar la livrare, rambursarea se va face prin transfer in cont bancar transmis neechivoc de consumator). Indeplinirea obligatiei de rambursare se face in termen de 14 zile lucratoare de la receptionarea produselor.

Obligatiile care revin consumatorului

Consumatorul suporta costurile de returnare. Consumatorul este responsabil in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora ce face imposibila vanzarea produsului ca nou, duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusa unor taxe administrative de readucere a produselor la starea in care au fost livrate; taxele sunt cuprinse intre 0 si 70% din valoarea initiala a produsului. Cuantumul taxei administrative va fi comunicat catre client la receptionarea produselor deteriorate/modificate.

Produse excluse, fara drept de returnare

Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna decat daca sunt sigilate/ cutia nedeschisa/ cutia nu prezinta urme in interior ca a fost deschisa:

  • a. Produse care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena (saltele de pat);
  • b. Produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar

Aceste limitari se aplica conform OUG 34/2014 art. 16.

Mentiune 
In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare ce face imposibila revanzarea lor duce la refuzarea returului.

 Dispoziții finale

            Orice altă problemă cauzata de produsele și serviciile prezentate pe www.karup.ro, sau de informațiile prezentate pe acest site, și care nu este deja tratată de niciun articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator.

În cazul în care nu s-a reuțit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele părți.