Despre noi

 

Karup Partners este o companie daneză producătoare de mobilier in stil scandinav, cunoscută pentru mobilierul cu design ultramodern. Structura produselor noastre se bazează pe construcția din lemn de pin iar saltelele sunt alcătuite din mai multe straturi combinate intre ele pentru a asigura un confort sporit. Piesele de mobilier sunt foarte practice si potrivite pentru orice tip de spațiu, putând fi folosite și în încăperi mici.

Compania Karup a fost fondată în anul 1972 de un antreprenor entuziast, Preben Christensen, care a început afacerea într-o fermă veche, din dorința de a inova și de a reinventa conceptul de design și de fabricare a mobilierului. Fiind unul dintre primii producători  de mobilier tip knock-down( pregătit pentru a fi asamblat ), din Europa afacerea a crescut rapid si, in curând, Karup și-a mutat sediul într-o locație nouă și mai potrivită pentru un proces de fabricare mai eficient.  Astfel, producția a fost mutata în orăselul Karup, Danemarca.

 Paturile, canapelele și fotoliile sunt construite pe un schelet din lemn de pin în timp ce partea de deasupra este o saltea „futon” fiind foarte versatile si funcționale, ideale pentru orice încăpere din casa ta. Canapea in timpul zilei, pat in timpul nopții, confortul și simplitatea lor fiind la fel de importante atat pentru tineri, cat și  pentru adulți.

Mobilierul Karup este conceput in stil minimalist și poate fi adaptat multor tipuri de design interior, in funcție de preferințele dumneavoastră.  Designul și culorile mobilierului Karup reprezintă o infuzie de aer proaspăt in peisajul decorațiunilor interioare, fiind pline de viată și conferind oricărei incaperi senzația de spațialitate, caldură si confort.

Indiferent de incăperea in care alegi să folosești un design tipic scandinav modern, mobilierul din lemn de pin este cea mai bună alegere. Mobila din lemn de pin este mai raspandită si mai folosită ca niciodată, fiind mai putin costisitoare decât alte esențe de lemn folosite pentru fabricarea mobilierului. Mobila din lemn de pin este durabilă și originală și redefinește excelent spațiul în care este amplasată, conferind încăperilor un farmec casual sau chiar elegant.